Over Sentine.

Mijn hele leven ben ik gefascineerd door mode en design, al vroeg begon ik te stylen en combineren want combineren, daar gaat het om! De juiste kleuren bepalen de juiste sfeer en vanzelfsprekend volg ik daarin ook de laatste trends. Na jaren het stylen van interieurs voornamelijk hobbymatig te hebben gedaan is 2015 hét moment om mijn dromen te verwezenlijken, de start van mijn eigen winkel, Sentine!

Het internet is daar het juiste platform voor en dankzij een fantastische webdesigner die mijn wensen en ideeën haarfijn heeft weten te vertalen naar de site waar je dit op leest, is het een site geworden waar ik ontzettend trots op ben! Laat je inspireren door de verschillende thema’s, wij bieden de mogelijkheid je interieur precies die uitstraling te geven waarin ook jij je prettig voelt en als je vragen hebt; stuur me gerust een mail, ik help je graag op weg!
Onze missie.

Onze missie is door een persoonlijke sfeer in je huis te brengen, eenieder een prettig en comfortabel gevoel te geven, intenser te laten genieten van de vertrouwde omgeving en zo te ‘ontsnappen’ aan de alledaagse dingen van het leven.

Creëer sfeer met onze hoogwaardige potten en schalen die je combineert met prachtige plaids en kussens. Daarnaast bieden we lifestyle woonaccessoires naar de laatste trends, kom daarom regelmatig bij Sentine.nl terug om ook jou interieur zo nu en dan van een ‘update’ te voorzien!

 

´Sentirsi bene´, voel je goed!


Wilma Manuels
Sentine