Welkom op Sentine.nl

Wat fijn dat u ons heeft weten te vinden!

Mijn naam is Wilma, reeds mijn hele leven heb ik een passie voor styling op het gebied van wonen en mode en ik ben de drijvende kracht achter Sentine.nl. Het is daarom dat wij ons dé specialist op het gebied van styling mogen noemen! Wanneer het gaat om decoreren, stylen én combineren van woonaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden een diversiteit aan woonaccessoires waarmee u uw interieur telkens weer een nieuwe, frisse uitstraling geeft. Door de accessoires op elkaar af te stemmen, kunt u blijven combineren en tot een verrassend resultaat komen. Omdat styling en combineren niet voor iedereen eenvoudig is, nodigen wij u van harte uit uw vragen te stellen. Per mail kunnen wij suggesties geven maar ook advies op locatie behoort tot de mogelijkheden.

Omdat we ook onszelf graag stylen hebben wij een categorie "Just girls". Ontdek de modeaccessoires die wij voor u hebben geselecteerd. Leuke cadeaus om te krijgen maar ook om te geven. Veel plezier in uw ontdekkingstocht naar uw ideale styling!
Wilma Manuels
Wilma Manuels-Snellen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren